Developed in conjunction with Ext-Joom.com - templates for Joomla

Mirë se vini në faqen oficiele të kompanisë Pikëllimi!

Bëjmë Bartjen e kufomave nga gjithe Evropa per ne vendlindje (te gjithe risste e banuara shqiptare) Bëjmë varrime dhe rivarrime. Shërbime shumë të shpejta, mjafton një telefonatë dhe ne gjindemi aty ku ju keni nevojë. Po ashtu bëjmë rregullimin e dokumentacionit të nevojshëm për transport, bartjen e kufomave nga vendi i ngjarjes e deri në aeroport si dhe organizimin e fluturimit. Përkujdesja jonë vazhdon edhe nga aeroporti i Prishtinës deri te Familja, sipas nevojës dhe bëjmë transportin me veturë deri në vendlindje! Si pas kerkeses familare bëjmë edhe organisimet rituale (fetare, pastrimn e kufomes). LLogarinë mund ta bëni edhe përmes sigurimeve apo në raste sociale përmes entit social (Socialamt).